Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Výčapy - Myslibořice

05.09.2013 10:08

Výčapy - Myslibořice

2 : 5   (1 : 1)

Sestava :  Ludvík M. – Burian J. - Nováček J. - Virgl J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Cabejšek M. – Salák M. – Padělek P. – Pachr P.

 

Branky :  Vejvoda P. 3x, Denemarek D., Padělek P.

Rozhodčí: Vala

 

Report

Účast na zápas byla opět veliká, počasí pěkné, trávník vynikající. Takže jsme čekali krásnou hru a dobrý výsledek. Ale byli jsme nemile překvapeni. Většina kluků soupeře byli menšího vzrůstu a naši kluci si mysleli, že se soupeř porazí sám. Soupeř byl rychlejší a šikovnější s balónem. Nám se podařilo po individuální akci Pavla Vejvody dát gól, ale soupeři se podařilo z přímého kopu vyrovnat. Za nerozhodného stavu se šlo do kabin. Tam trenéři museli zvýšit hlas a domluvit klukům, že se musí hodně zlepšit.

A opravdu jsme 2. půli začali ve větším tempu. Šance začali přibývat. Ale opět se projevila naše největší slabost. Jejich proměňování. Naštěstí opět Pavel Vejvoda vstřelil rozdílový gól. Soupeř se ale nevzdával a stále hrozil. Po jednom dlouhém centru se nedomluvila obrana s náhradním brankářem Mirkem Ludvíkem a bylo vyrovnáno. Za chvíli fauloval ve vápně Jirka Novák, za co rozhodčí odpískal penaltu. Tu se podařilo Mirkovi chytit. Naše hráče to nakoplo a za chvíli se podařilo zkompletovat hattrik Pavlovi Vejvodovi, který krásnou střelou nedal brankářovi šanci. Během chvilky se podařilo konečně dát góly i Dominikovi Denemarkovi a Pavlovi Padělkovi.

Tento výsledek byl vybojovaný, ale do příště musíme zlepšit hru. Kluci si musí uvědomit, že jakýkoliv soupeř je nebezpečný a sám se neporazí. Musíme makat každý zápas. A vše co děláme v tréninku má smysl, pokud to i tam budou dělat na 100 %. Kdo tohle nechce, nemusí s námi chodit.

 

 

Trenéři : Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.