Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Rapotice - Myslibořice

30.09.2013 08:47

Rapotice - Myslibořice

0 : 3   (0 : 1)

Sestava :  Virgl J. - Burian J. - Nováček J. - Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Cabejšek M. – Salák M. – Filipec M. – Křivánek J. – Strohmer F.

 

Branky :  Novák J., Šoustal D., Denemarek D. 

Rozhodčí: Vévoda

 

Report

 Do Rapotic jsme jeli s vědomím, že nás čeká těžký zápas. Sestavu jsme měli téměř kompletní a tak jsme věřili, že alespoň bod odvezeme.

Kluci od začátku nepodávali optimální výkon, ale po jedné akci zakončoval Jirka Novák do prázdné branky. Celý první poločas se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. O přestávce jsme klukům řádně vyčinili, protože to co předváděli na hřišti se nám vůbec nelíbilo. Bohužel obraz hry se po přestávce nezměnil. Kluci kazili přihrávky a soupeře jako by se báli. Naštěstí to doháněli bojovností a důrazem při napadání a z toho pramenili chyby soupeřovi obrany a naše další dva góly. Za stavu 3:0 už jsme se zklidnili a zápas dovedli do vítězného konce.

Přesto, že jsme vybojovali tři body, nemůžeme být s výkonem spokojení. Chyběla nám přesnost přihrávek a důraz při bránění. To se dá všechno natrénovat, takže v úterý a v pátek máme co cvičit. Přesto klukům děkujeme za zápas a těšíme se na další zápas, tentokrát doma se Starčí.

Trenéři : Horák J., Pekárek O., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.