Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Pyšel - Myslibořice

02.09.2013 13:47

Pyšel - Myslibořice

1 : 2   (0 : 2)

Sestava :  Křivánek J. – Burian J. - Nováček J. - Virgl J. – Ludvík M. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Cabejšek M. – Salák M. – Padělek P.

 

Branky :  Vejvoda P., Ludvík M.

Rozhodčí: Dvořák

 

Report

Na zápas jsme přijeli opět skoro kompletní, takže nás čekala milá povinnost jak poskládat základní sestavu. Ti kluci, co zůstali ze začátku na lavičce, se ale brzy dostali na hřiště, protože se snažíme rychle střídat.

1. poločas jsme měli pod kontrolou. Kluci si vytvářeli šance, ale nedávali jsme branky. Až se v 12. minutě ujala tečovaná střela od Pavla Vejvody a za chvíli dorážel přímý kop Mirek Ludvík. Další příležitosti jsme již neproměnili, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

V 2. poločase byla hra z obou stran nepřesná a chvílemi kapitán domácích chodil do soubojů zbytečně důrazně. Až v 61. minutě zapomenutý domácí hráč dokázal korigovat výsledek. Zbytek zápasu jsme si pohlídali a odvezli 3 body.

Kluky musíme opět pochválit. Celý zápas bojovali a hlavně v 1. poločase předváděli pěkný fotbal. Ale my víme, že kluci mají na víc. Proto musíme pořádně potrénovat, abychom to z nich dokázali dostat.

 

Trenéři : Pekárek O., Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.