Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Přibyslavice - Myslibořice

25.08.2013 14:44

Přibyslavice - Myslibořice

4 : 3   (2 : 1)

Sestava : Křivánek J. – Nováček J. – Vejvoda P. © – Novák J. - Denemarek D. - Ludvík M. – Mašeja D. – Šoustal D. – Virgl J. – Padělek P. – Cabejšek M. – Pachr P. – Burian J.

 Branky :  Denemarek D. , Ludvík M. (p) , Vejvoda P.

ŽK : Vejvoda P.

Report

 Do sezony 2013/2014 vstoupilo naše mužstvo s několika změnami. Skončili tito hráči : Hutař Vojtěch, Nováček Patrik, Chládek Dominik a Makiš Vojtěch. Klukům přejeme hodně štěstí v dalším fotbalovém životě.

Mužstvo jsme posílili o tyto hráče : Padělěk Pavel, Novák Jiří, Cabejšek Michal a Burian Jaroslav a na střídavý start Strohmer František. Jako trenéři přišli k mužstvu Ondra Pekárek a Jakub Horák. Noví trenéři začali kluky připravovat na sezonu od začátku srpna.

K prvnímu zápasu jsme jeli do Přibyslavic v plné sestavě s nadějí na alespoň remízu. Od začátku jsme předváděli dobrou hru a bylo vidět, že trenéři kluky na sezonu dobře připravili. Bohužel se nám nepodařilo proměnit několik vyložených šancí a soupeř nás za to potrestal. Nechytatelnou střelou se ujal vedení 1:0 a brzy zvýšil z penalty na 2:0. Po sérii našich velkých šancí jsme ještě do poločasu snížili na 2:1 – Denemarek D.

V druhé půli jsme opět neproměnili vyloženou šanci a soupeř hned z protiútoku zvýšil na 3:1. Na skore 3:2 jsme snížili brankou z penalty – Ludvík M. Bohužel soupeři se brzy podařilo opět odskočit na stav 4:2 a naši hráči dál zahazovali šance. Na 4:3 upravil Pavel Vejvoda a i přes náš závěrečný tlak se už stav nezměnil.

Sice jsme prohráli, ale kluci si zaslouží pochvalu. Odmakali celý zápas, předváděli pěkné akce, škoda jen tolika nevyužitých šancí. Ale nic se neděje, potrénujeme a pokud v dalším zápase předvedeme stejný výkon, tak určitě vyhrajeme.

Za dnešní výkon Vám kluci děkujeme!!!

Trenéři : Pekárek O., Křivánek L., Horák J., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.