Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Pyšel

15.04.2014 16:44

Myslibořice  - Pyšel

6 : 1 (2 : 0)

Sestava : Křivánek J. – Burian J. - Nováček J. - Ludvík M. – Vejvoda P. © - Novák J. – Filipec M. - Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Cabejšek M. – Salák M. – Padělek P. – Pachr P.

 

Branky : Filipec M. 2x , Vejvoda P., Šoustal D., Pachr P. , Padělek P.

 

Rozhodčí: Rygl

 

Report

Účast na tento zápas byla 100%. Trenéři byli samozřejmě napjatí, jak se kluci předvedou poprvé v jarní části sezóny na domácí scéně.

Soupeřem byla Pyšel. Věděli jsme z podzimní části, že tento zápas nebude vůbec lehký ba naopak. Pyšel se ukázala jako velmi zdatný soupeř urputně bojující. Avšak v jarní části sezóny tomu tak zcela nebylo. Do utkání jsme nastoupili velmi zaskočeni a troufl bych si říci, že bez zájmu. V podstatě jsme hráli hru hostujícího týmu. Nakopávané míče, hra bez pohybu. Postupem času se, ale obrázek hry pomale zlepšoval v podobě střel z větší vzdálenosti, ale bohužel nikdo na dorážky nereagoval. Byli tam také samozřejmě velmi dobré individuální výkony hráčů, ale fotbal je týmová, která poněkud vázla. Takhle se odvíjel skoro celý první poločas. V závěru ve 33 minutě skóroval po rohovém kopu Davida Šoustala Pavel Vejvoda a v 35 minutě a poté padl po individuální akci Pavla Vejvody další gól, který vstřelil Michal Filipec, a tato vzpruha nám velmi pomohla do druhé poločasu.

O přestávce jsme si museli ujasnit, co vlastně chceme na hřišti hrát. Hra v 1. poločase neodpovídala hře, kterou jsme předváděli po celou podzimní sezónu a také v 1 zápase jarní části sezóny. Chválíme kluky za vstup do 2. poločasu. Předváděli to, co je pro nás typické. Sice jsme dostali ve 49 minutě kotaktní gól, ale kluci nesklopili hlavu a naopak zabrali ještě více a po krásných akcích jsme navýšili skóre v 53. Minutě – Michal Filipec, v 59 minutě - Petr Pachr, v 62. Minutě – David Šoustal a v 67 minutě – Pavel Padělek.

Mohli jsme zde vidět kontrast prvního poločasu a druhého. Doufáme, že jsme se poučili a navážeme na výkon, který byl předveden v 2. poločase. Fotbalu zdar!!!!!

 

Trenéři : Pekárek O., Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.