Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Mohelno

09.09.2013 16:04

Myslibořice - Mohelno

7 : 0   (3 : 0)

Sestava :  Křivánek J. - Ludvík M. – Burian J. - Nováček J. - Virgl J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Filipec M. - Cabejšek M. – Salák M. – Padělek P. – Pachr P.

 

Branky :  Denemarek D. 3x, Filipec M., Vejvoda P.,Ludvík M., Pachr P.

Rozhodčí: Neuman

 

Report

Do větrného, i když slunečného dne vstoupili naši kluci k prvnímu domácímu utkání. Od začátku kluci začali určovat tempo hry a již ve  4. minutě se po pěkné akci Ludvíka prosadila nová posila Filipec. Do 10. minuty naše mužstvo zvýšilo po průniku Vejvody skóre na 2:0. Od té doby se hra trochu vyrovnala, ale hráči Mohelna nedokázali překonat naši obranu, a tak jsme se v 33.minutě zásluhou Pachra dočkali navýšení skóre na 3:0. Do poločasu se již stav utkání nezměnil.

Do druhého poločasu jsme tedy vstupovali s příjemným náskokem. Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu a obrazu hry jako ve většině poločasu prvního.  Našim klukům se dařilo nepůjčovat soupeři míč, naopak sami se pěknými kombinačními akcemi často dostávali před branku soupeře. Kde ,jak už to v našich utkání bývá, jsme často zahazovali vyložené šance. Nakonec čtyři z nich se ještě podařilo proměnit, nejprve po odehraných 20ti minutách Ludvíkovi a následně pak třemi góly „opozdilec“ Denemarek završil hattrick a rozhodl tak o našem jasném vítězství  7:0.

Klukům za tento výkon děkujeme, ale zároveň klademe v důraz, že každý zápas je jiný a stále máme co zlepšovat

 

Trenéři : Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.