Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Jemnicko

19.09.2013 13:37

Myslibořice - Jemnicko

4 : 0   (1 : 0)

Sestava :  Virgl J. – Burian J. - Nováček J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Ludvík M. © - Šoustal D. – Cabejšek M – Pachr P. – Filipec Michal – Strohmer F.

 

Branky :  Vejvoda P. 2x, Ludvík M. 2x

Rozhodčí: Kudlík

 

Report

I přes nepřízeň počasí se opět sešlo hodně kluků. Chytal J. Virgl a musím už dopředu říct, že výborně.  Na zápas přijel i F. Strohmer, který je z Lipníka na střídavý start. A na lavičce ze zdravotních důvodů pro začátek zůstal P. Vejvoda.

1. poločas byl vyrovnaný a i za těžkých podmínek obě mužstva předváděla pěkný fotbal. Kluci hráli zodpovědně, ale nebáli se zaútočit. Šance jsme měli, ale opět neproměňovali. Až v 20. minutě se podařilo M. Ludvíkovi vsítit rozdílový gól. Tento výsledek již vydržel až do konce poločasu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili vlažně a soupeř nás přehrával. Pár závarů jsme přečkali a hru postupně vyrovnali. Ve 49. minutě se podařilo opět M. Ludvíkovi dát na 2:0 a již to bylo veselejší. V průběhu druhého poločasu nastoupil P. Vejvoda a hned byl na hřišti vidět. V 60. minutě dal třetí gól a v 62. minutě po individuální akci, při které byl faulován, proměnil pokutový kop. Zbytek zápasu se již dohrával v klidu, neboť soupeř již rezignoval.

Klukům chceme poděkovat za předvedený výkon a doufáme, že to už bude ještě lepší. Stínem utkání byl vyražený zub J. Virgla po jednom souboji v 1. poločase. Všichni mu přejeme bezbolestnou opravu jeho zubu.

 

 

Trenéři : Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.