Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Dukovany

05.11.2013 12:40

Myslibořice - Dukovany

6 : 1   (3 : 0)

Sestava :  Virgl J. - Křivánek J. – Burian J. - Nováček J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Ludvík M. - Šoustal D. – Salák M. – Filipec M. – Mašeja D. – Cabejšek M. – Strohmer F. – Pachr P.

 

Branky : Denemarek D. 2x, Vejvoda P. 2x, Ludvík M. 2x

Rozhodčí: Kudlík

 Report

V nedělním dopoledním utkání, sehráli naši kluci poslední zápas podzimní sezóny. Tak nastával otazník, jak tento zápas dopadne a také co udělá deštivé počasí s tímto zápasem, které nás provázelo po celý zápas. Oproti minulému utkání, kdy kluci nasázeli nespočet gólů, jsme v tomto utkáni nastoupili proti kvalitnějšímu a lépe organizovanému týmu a také tomu průběh zápasu odpovídal

 

Na úvod bych chtěl zmínit navrátilce Michala Cabejška, který utrpěl při zápase s Rapoticemi poranění kolene. Od první minuty bylo jasné, že soupeř má své kvality. Musíme pochválit kluky, že k tomuto zápasu přistoupili zodpovědně a makali na plný plyn. Až na pár situací, kdy soupeř ohrozil naší branku, jsme měli hru pod kontrolou. Postupně jsme zvyšovali tempo, které pak vyústilo brankou. Po nádherném kopnutém rohu od Davida Šoustala, padl první gól zápasu v 17 minutě, který dal Pavel Vejvoda. Byl to nejdůležitější moment zápasu. Kluci si začali dávat přesnější přihrávky a zkrátka a dobře nedali soupeři šanci a nebáli se udělat krok navíc. Do konce prvního poločasu jsme stihli dát ještě 2 branky zásluhou Dominika Denemarka a Pavla Vejvody. Tento výsledek mohl být klidně větší, ale jak už to tak u nás bývá, tyto situace ne a ne dotáhnout do úspěšného konce. Máme ještě na čem pracovat.

 

Začátek druhého poločasu jsme tak trochu zaspali. Soupeř měl lepší nástup a také vyzkoušel změnu v sestavě, kdy vytáhl ze stoperské pozice svého kapitána a zároveň svého nejlepšího střelce na střed zálohy a tento trenérský tah vyšel a výsledek v 46. Minutě byl korigován na 3:1. Naštěstí se kluci nenechali zastrašit a pár minut na to jsme reagovali kuriózním gólem Dominika Denemarka. Od této chvíle byl soupeř takřka odevzdaný. Sice zahrozil občasnými střelami z dálky, při které musel zasáhnout Honza Virgl, zvlášť při jedné, kdy předvedl skvělý zákrok, ale jinak to bylo od soupeře vše. Potom jsme ještě v rozmezí dvou minut navýšili skóre o 2 branky. Střelcem byl Mirek Ludvík.

 

Kluci, tímto vám chceme poděkovat nejen za tento výkon, ale také za výkon, který jste podali během celé podzimní části a samozřejmě také za účast na trénincích! Doufáme, že vám to vydrží co nejdéle, takže do konce sezóny! Jsme teprve v polovině, když budeme makat a snažit se tak jak doposud, výsledky přijdou.

Ještě připomínáme, že předběžný termín pro úvodní trénink (zatím to není na 100%) je dne 10. 1. 2014, což je pátek. Tak sledujte stránky, kde se dozvíte konečnou podobu!

Fotbalu zdar!

 

Trenéři : Pekárek O., Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.