Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Kralice - Myslibořice

29.10.2013 06:52

Kralice - Myslibořice

0 : 20   (0 : 9)

Sestava :  Křivánek - Burian, Nováček, Vejvoda (k), Šoustal, Filipec, Novák, Salák, Ludvík, Mašeja, Pachr, Virgl

 

Branky :  Denemarek D. 4x, Ludvík M. 4x , Filipec M. 3x, Šoustal D. 3x , Mašeja D. 3x , Vejvoda P. 2x , Salák M.

 

Report

V sychravém nedělním dopoledni vyrazili naši kluci pro další důležité body na půdu posledního celku tabulky, do Kralic. Oproti minulému utkání jsme už mohli počítat s pomocí Mirka Ludvíka.

Do zápasu kluci vstoupili velmi aktivně, kdy se po samostatné akci Šoustala a o minutu později  následné gólové přihrávce Šoustala na Filipca ujali vedení do 7.minuty 2:0.

Kluci pokračovali v aktivní kombinační hře, díky které se často dostávali před soupeřovu bránu a častému zakončování. Oproti většině minulých utkání se klukům podařilo konečně proměňovat většinu vytvořených šancí a tak konečný stav v první půli činil 9:0 pro hosty.

V druhé půli kluci nenastoupili, jen aby dohrávali utkání, jak bylo našim zvykem v takovýchto zápasech, ale naopak pokračovali v kombinační hře s přesnými finálními akcemi. Během druhé půle trenéři  využili možnost zkoušky různých variant a různých postů. Nakonec ve druhé půli završili hattrick David Šoustal, Michal Filipec a David Mašeja. O gól více se podařilo vsítit zmiňovanému navrátilci Mirkovi Ludvíkovi a také Dominimovi Denemarkovi. Při konečném stavu 20:0 pro Myslibořice se o zbytek gólů postarali 2x Pavel Vejvoda a 1x Martin Salák. Za zmínku ještě stojí obdržená žlutá karta pro Ludvíka, kdy 7.miut před koncem zastrašoval soupeře výkřikem „baf!“, o nás ví, že ho ještě čeká na tréninku potrestání.

 

Klukům děkujeme za podaný výkon a hlavně za velmi týmový výkon. Poslední trénink na podzim se uskuteční v pátek 1.10. v 16:00, kde se připravíme na poslední podzimní utkání proti týmu z Dukovan.

Pokud kluci v nedělním utkání uspějí, čeká je zasloužené občerstvení za celosezónní výkony.

 

Trenéři : Horák J., Křivánek L.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.