Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Jemnicko - Myslibořice

01.04.2014 12:01

Jemnicko - Myslibořice

1 : 1   (1 : 1)

Sestava :  Křivánek J. – Burian J. - Nováček J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Ludvík M. - Šoustal D. – Salák M. – Pachr P. – Filipec M. – Padělek P.

 

Branky :  Filipec Michal

Rozhodčí: David Pikart

 

Report

Účast na zápas byla vzorná, kluci byli natěšeni, trenéři nervózní. No prostě 1. jarní zápas.

Věděli jsme, že soupeř nám nedá nic zadarmo a zápas bude těžký. To se potvrdilo a od začátku bylo utkání vyrovnané. Přesto jsme si dokázali vypracovávat šance, které jsme ale nedokázali proměnit. Až Michal Filipec krásnou střelou, dal úvodní gól jara. Ještě v 1. poločase se podařilo Jemnici také pěknou střelou k tyči vyrovnat. Další šance na obou stranách se nikomu nepodařilo proměnit, a proto se šlo do kabin za stavu 1:1. Tam trenéři naše kluky pochválili za předvedenou hru a snažilo se je vybudit k ještě lepšímu výkonu.

2. poločas zkusil Pavel Vejvoda ve středu zálohy a hned z toho byla pěkná individuální akce, která ale neskončila gólem. V dalším průběhu probíhala hra v rychlém tempu. Diváci viděli pěkný fotbal se šancemi na obou stranách. Branek se již nedočkali, neboť střelci na začátku jara neměli seřízené kopačky nebo brankáři předvedli dobré výkony.

Remíza byla asi spravedlivá, přesto že jsme měli více vyložených šancí. Nyní se již musíme soustředit na dalšího soupeře z Přibyslavic, který ještě neztratil ani bod. Ale já věřím, že tentokrát odjedou bez bodu.

 

 

Trenéři : Pekárek O., Horák J., Křivánek L.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.