Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Jakubov - Myslibořice

14.10.2013 13:11

Jakubov - Myslibořice

1 : 9   (0 : 5)

Sestava :  Křivánek J. - Ludvík M. – Burian J. - Nováček J. - Virgl J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Filipec M. - Salák M. – Pachr P.

 

Branky :  Novák J, 2x, Denemarek D. 2x, Filipec M. 2x, Salák M., Šoustal D., Vejvoda P.

 Rozhodčí: Pojezný

 

Report

Na zápas do Jakubova jsme jeli s vědomím, že když vyhrajeme tak se posuneme na druhou příčku tabulky. Sestava byla kromě zraněných Padělka a Cabejška kompletní.

Začátek zápasu nás zastihl v nedbalkách a naše hra byla hodně špatná. Sice jsme si vytvářeli šance, ale trápila nás koncovka. Smůlu protrhl tvrdou střelou Jirka Novák a pak jsme se konečně rozstříleli. Do poločasu jsme si vybudovali náskok 5:0 a vše nasvědčovalo tomu, že zápas v klidu dohrajeme. O přestávce kluci nasbírali trenérům pár ořechů na uklidnění nervů a šlo se hrát.

V druhé půlce už to byl z naší strany pěkný fotbal se spoustou šancí a některé se nám podařilo proměnit. Skvrnkou na našem výkonu je jeden obdržený gól po chybě obránců. Konečný výsledek 9:1 hovoří za vše.

V dalším zápase nás čeká Rudíkov/Trnava, kde budeme hájit druhou příčku tabulky. Takže kluci potrénují a zabojují o další vítězství. 

Trenéři : Pekárek O., Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.