Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Rudíkov-Trnava : Myslibořice

13.06.2014 10:32

Rudíkov-Trnava : Myslibořice

3 : 3 (2 : 1)

Sestava: Křivánek J. – Burian J. – Novák J. – Nováček J. – Salák M. – Vejvoda p. – Ludvík M. – Šoustal D. – Filipec M. – Cabejšek M. – Strohmer F. – Mašeja D. – Pachr P.

Branky: Pavel Vejvoda 2, Michal Filipec

Rozhodčí: Štolpa

Report

K poslednímu zápasu sezony se vypravili naši žáci téměř v plné sestavě na hřiště Rudíkova. S vidinou udržet jarní neporazitelnost od začátku nastoupili očividně nervózní. Na druhé straně bylo vidět, jak jsou hráči domácího celku namotivováni a připraveni na zajímavý boj.

Hned v úvodu domácí těžili z našich chyb v rozehrávce a než jsme se stačili rozkoukat, do 4. Minuty po dvou hrubých chybách jsme dvakrát inkasovali. Kluci byli sice zmražení po úvodním tlaku domácích, ale postupem času bylo vidět na naší hře zlepšení. Asi od poloviny první půle už na hřišti bylo vidět pouze jedno mužstvo, a to naše. Nutno ale podotknout, domácí hrozili nebezpečnými brejky.

V 15.minutě po pěkné kombinaci z pravé strany a následnému závaru před domácí brankou snížil stav Pavel Vejvoda. Do poločasu už sice gól nepadl, ale to jen díky tomu, že domácí měli správně postavenou bránu, neboť Míra Ludvík stihl hned dvakrát trefit stejnou tyč a na druhé straně předvedl několik skvělých zákroků Honza Křivánek.

Do druhého poločasu jsme nastoupili hodně aktivně, kluci nepůjčovali soupeři míč a neustále se tlačili do brány soupeře. Domácí odpadli fyzicky a snažili se pouze bránit výsledek. Za aktivní hru přišla odměna v podobě nejprve vyrovnání uzdraveným navrátilcem Míšou Filipcem v 47. Minutě, a následně vedoucím gólem, který o minutu později s trochou štěstí vstřelil opět Pavel Vejvoda. Kluci pokračovali v aktivní kombinační hře a vypracovali si několik dalších šancí. K naši smůle jsme z těchto šancí nic nevytěžili, marnost zakončení potvrdil i Petr Pachr, který orazítkovat břevno. A tak přišel trest. Domácím se podařil protiútok po našem špatně rozehraném rohu, když už to vypadalo, že se ubráníme, míč se s velkým štěstím odrazil k útočícímu hráči, ten nakonec vyrovnal. Kluci se ale nepoložili a stále bojovali a tlačili se do brány. Bohužel neproměněné šance nám neumožnili stav vrátit na naši stranu. Králem tyčí můžeme vyhlásit Míru, který i ve druhé půli trefil již třetí tyč v zápase J

Závěr zápasu byl značně vyhrocený, provokacím ze strany soupeře se neubránil nikdo, i pan arbitr se lehce nechal unést. Tak se stav už nezměnil a kluci si dovezli domů další bod z venku za remízu 3:3.

Kluci se tak rozloučili s letošní sezonou skvělým týmovým výkonem. Všem hráčům děkujeme za jejich přístup k tréninkům a zápasům v celé sezoně, a těm odcházejícím přejeme spoustu dalších fotbalových úspěchů.

Trenéři: Pekárek O., Vejvoda P., Horák J., Křivánek L.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.