Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Šebkovice

29.04.2014 12:10

Myslibořice - Šebkovice

7 : 2 (1 : 1)

Sestava : Křivánek J. – Burian J. - Nováček J. - Ludvík M. – Vejvoda P. © - Novák J. – Filipec M. - Denemarek D. – Mašeja D. – Šoustal D. – Salák M. – Padělek P. – Pachr P. – Strohmer F.

Branky : Vejvoda P 3x., Filipec M., Denemarek D., Salák M., Padělek P.

Rozhodčí: Zima

Report

K zápasu se dostavili všichni hráči a tak trenéři měli opět příjemnou starost se sestavou. Do základu se dostali ti, kteří si to přístupem k tréninku zasloň.

Bohužel od začátku zápasu naše hra neodpovídala tomu, co kluci umí. Nevím, jestli to bylo nervozitou nebo se klukům nechtělo, ale zápas jsme po dlouhé době neměli pod kontrolou. Nutno uznat, že i hráči Šebkovic hráli velmi dobře. Poločasové skóre 1:1 bylo spravedlivé.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a když Dominik Denemarek vstřelil náš stý gól v sezoně zdálo se, že máme zápas pod kontrolou.Jenže kluci se opět nechali ukolébat a soupeř vyrovnal. To kluky nakoplo a postupně dotáhl skóre až na závěrečných 7:2.

Pochvalu si zaslouží David Šoustal, který jako jeden z mála makal od začátku až do konce a bylo ho plné hřiště. Nicméně body jsou doma a teď je potřeba se soustředit na další důležitý zápas. Čekají nás první Přibyslavice, kterým máme co vracet. Je to celek, který nás jako jediný porazil. Doufám, že se kluci nahecují a bojovným výkonem oplatíme podzimní porážku.

Trenéři: Pekárek O., Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.