Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Přibyslavice

03.05.2014 10:31

Myslibořice - Přibyslavice

3 : 2 (2 : 1)

Sestava : Křivánek J. – Burian J. - Nováček J. - Ludvík M. – Vejvoda P. © - Novák J. – Filipec M. - Mašeja D. – Šoustal D. – Salák M. – Pachr P.

Branky : Vejvoda P. 2, Šoustal D.

Rozhodčí: Rygl

Report

Na státní svátek nás čekal těžký zápas. Na domácím hřišti jsme přivítali lídra tabulky Přibyslavice. Byl to jediný soupeř, který nás na podzim porazil, takže jsme jim měli co vracet. Na zápas byli kluci dobře nahecovaní a tak se mohlo začít.

Od začátku byl na hřišti vidět kvalitní fotbal. Naši kluci se řídili pokyny trenérů a soupeře dobře napadali. Z toho plynuly šance a po jedné z nich otevřel skóre Vejvoda. V dalším průběhu se hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. Nám se podařilo zvýšit na 2:0 brankou Davida Šoustala, ale soupeř do konce první půle snížil na 2:1.

Na začátku druhého poločasu nás začal soupeř přehrávat a podařilo se srovnat skóre na 2:2. Pak naši kluci zabrali a na hřišti se hrál oboustranně pěkný a bojovný fotbal. Když už se zdálo, že soupeř získává převahu, dostal se k míči Vejvoda a krásnou střelou strhl vedení na naši stranu. Posledních 10 minut to byl souboj nervů ať už na hřišti nebo na střídačkách. Kluci si ale konec zkušeně pohlídali a když rozhodčí ukončil zápas mohli jsme s radovat z vítězství.

Vyzdvihnout někoho za výkon v tomto zápase by byla urážka všech ostatních. Proto chválíme všechny za bojovnost a za týmovou hru.

!!! HOŠI DĚKUJEM !!!

Trenéři: Pekárek O., Horák J., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.