Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Myslibořice - Čáslavice/Sádek

24.09.2013 12:24

 

Myslibořice - Čáslavice/Sádek

8 : 2   (7 : 0)

Sestava :  Křivánek J. - Virgl J. – Burian J. - Nováček J. – Vejvoda P. © - Novák J. – Šoustal D. – Cabejšek M – Filipec Michal – Strohmer F.

 

Branky :  Vejvoda P. 3x, Mašeja D. 2x, Filipec M. 2x, Novák J.

Rozhodčí: Kuba

Ke třetímu domácímu utkání v řadě nastoupili naši kluci, kde přivítali soupeře z Čáslavic. Oproti předchozímu utkání se v brance objevil navrátilec Křivánek. 

Úvod utkání vyšel klukům náramně, kdy v úvodní minutě vstřelili hned dva góly zásluhou Vejvody a Filipce. Následně se hrálo pouze na půli soupeře, a ze zvyšujícího se tlaku padly do 15. minuty další tři góly. Postupně se prosadili 2x Vejvoda a po jedné brance opět Filipec. V závěru poločasu zvýšil ještě skóre dvěma krásnými střelami Mašeja a tak se do kabin odcházelo za stavu 7:0 pro domácí.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně jako v tom prvním, ale z připravených šancí se nám nepodařilo skóre navýšit. Postupně se hra začala vyrovnávat, z toho vyplynula chvilková slabší koncentrace a hosté se poprvé v 46.minutě dočkali gólu. Na to vzápětí odpověděl po spoustě nevydařených pokusech Jirka Novák. Po této brance se zápas už spíše dohrával, avšak hosté ještě v závěru druhého poločasu upravili skóre do konečné podoby – 8:2.

 

Kluci, i když v dosti oslabené sestavě, předvedli zodpovědný a koncentrovaný výkon. Velmi dobře zahrál Honza Virgl, ale i ostatní odvedli dobrou práci. V dalším kolenás čeká na velmi důležitý a těžký zápas, který se koná v neděli v Rapoticích.

 

Trenéři : Pekárek O., Horák J., Křivánek L., Vejvoda P.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.