Oficiální stránky fotbalového klubu TJ Myslibořice z.s.

Hodnocení podzimní části sezóny 2009-10 mladší žáci 7+1 TJ Myslibořice

07.11.2009 16:13

 

Do nové sezóny 2009-10 přihlásila TJ Myslibořice družstvo mladších žáků 7+1.Zápasy se v této soutěži hrají na branky o rozměrech 2x5m.Hraje se na šířku hřiště,případně se může hrát v prostoru mezi velkými vápny.
Hlavním trenérem ml.žáků se stal Pavel Vejvoda, vedoucím mužstva Josef Vrzáček.
Žáci sehráli přátelské utkání se silným celkem z Třebenic a radovali se z výhry 5:3.


Samotná soutěž byla zahájena předehrávaným 11.kolem.Do Rapotic jsme cestovali kompletní a po dobrém výkonu,hlavně ve 2.půli,jsme dovezli 3 body za výhru 1:6(0:1).Utkání řídil J.Vrzáček,protože se delegovaný rozhodčí nedostavil.


Premiéra na domácím hřišti s Čáslavicemi-Sádkem v 1.kole nám nevyšla.Hosté do poločasu čtyřikrát potrestali naše chyby a o výsledku bylo rozhodnuto.Po přestávce jsme se zlepšili,ale gól už nepadl na žádné straně-0:4(0:4).


Další domácí zápas byl v režii kapitána Jakuba Malého.Předín se nestačil ani rozkoukat a už to bylo 1:0.Na 2:0 zvýšil náš kanonýr Dominik Chládek.Druhá půle začala pro nás špatně,za chvíli bylo srovnáno na 2:2.Vítězný gól vstřelil po samostatné akci tvrdou střelou J.Malý-3:2(2:0).


Největší porážku jsme utrpěli ve 3.kole na hřišti Výčap-11:2(4:1),už bez nemocných R.Mika a J.Malého.


Oba jmenovaní chyběli i v domácím dvojzápase a bylo to znát.Nejdříve jsme prohráli s Třebelovicemi 2:4(2:1),i když jsme vedli už 2:0.

 

Hned o den později se předehrávalo 10.kolo s Třebenicemi.Opět se nedostavil delegovaný rozhodčí.Soupeř byl po celý zápas lepší a zaslouženě vyhrál 1:4(0:2).


Po volném víkendu do Myslibořic zavítalo suverénně nejslabší mužstvo ze Studence.Hosté nastoupili s minimálním počtem hráčů,tedy 5+1 a odvezli si rekordní debakl 24:0(9:0).I přesto nutno ocenit jejich bojovnost až do konce.


V 8.kole jsme hostili Blatnici,na kterou jsme nestačili a zaslouženě jsme odešli poraženi 0:4(0:2).


Ve středu 28.10.jsme jeli na horkou půdu do Jakubova.Pouze v devíti lidech bez J.Malého,J.Tůmy a nemocných R.Mika a M.Ludvíka jsme po "nádherném" prvním poločase nakonec vyhráli 4:6(0:4).Pochvalu zaslouží všichni bojovníci,střelecky se dařilo Davidu Šoustalovi(3 góly).


V neděli 1.11.jsme jeli dohrát odložené 7.kolo do Rudíkova.Po nevydařené první půli, kdy jsme prohrávali 1:0, jsme nakonec výsledek otočili na 1:3.

 

Resume :

Podzimní část jsme ukončili na šestém místě. Když uvážím, že v této sestavě hrajeme první sezónu, není tento výsledek špatný. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že k některým zápasům kluci nastoupili jako frajeři, ale výkon na hřišti byl katastrofa. Ale chybami se člověk učí a tak aspoň víme na co se v zimní přípravě zaměřit.

 

 Na závěr chci poděkovat všem hráčům za bojovnost a přístup k zápasům, i když je třeba, aby si někteří hráči sáhli do svědomí, jestli nemohli pro mužstvo udělat víc.

 

Poděkování patří i rodičům, kteří si udělali čas a vyrazili s námi na zápasy, které jsme hráli venku.

 

Zimní přípravu zahájíme začátkem ledna, přesný termín včas oznámíme.

 

Více v následujících odkazech:

 

Tabulka

 https://tjmysliborice.webnode.cz/tabulka2/

 

Bližší info o zápasech

 https://tjmysliborice.webnode.cz/zapasy-zaci/

 

Statistiky

 https://tjmysliborice.webnode.cz/statistiky2/



 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena - TJ Myslibořice z.s.